zaterdag 31 juli 2010

Drinkyoghurts slecht voor gezondheid

Heel wat drinkyoghurts bevatten ongekende hoeveelheden suiker en kleur- en smaakstoffen. Dat blijkt uit een onderzoek van Test-Aankoop, deze onderzocht 11 drinkyoghurts die verkrijgbaar zijn op de Belgische markt. Tien van de elf yoghurts hadden teveel kleurstoffen en aroma's. Twee van de yoghurts maken zelfs gebruik van stoffen, die hyperactiviteit bij kinderen kunnen veroorzaken. Bijna alle yoghurts voegen suikers toe.

Bron en leesmeer

Christenen Pakistan na kerkgang gedood

In de Pakistaanse stad Sukkur zijn op 15 juli vijf christenen doodgeschoten door gemaskerde mannen. Een onafhankelijke bron bij de regering heeft hun dood nu bevestigd en meldde dat lokale media onder druk van moslims niet over de moord hebben bericht.

Twee maanden daarvoor ontvingen leiders van de kerk een dreigbrief van de islamitische groepering Sip-e-Sahaba, waarin de christenen werden gewaarschuwd het gebied te verlaten. De kerkleiders stelden de politie op de hoogte van de bedreiging, maar die nam hun melding niet serieus.

Bron en leesmeer

vrijdag 30 juli 2010

Natasha Henstridge

Koenigsegg CCXR


De Koenigsegg CCXR is een speciale uitvoering van de Koenigsegg CCX van de Zweedse supersportwagenbouwer Koenigsegg.

Het model is gebaseerd op de Koenigsegg CCX, echter rijdt de CCXR op bio-ethanol (E85). De CCXR heeft meer vermogen, doordat bio-ethanol een hoger octaangetal (minimaal 100 RON) heeft dan benzine (95 RON). Hierdoor stijgt het vermogen en het koppel.

Motor- V8
PK - 1018 pk
Koppel - 1060 Nm
Massa - 1695 kg
Topsnelheid - 400+ km/u
0 tot 100 - 3,2 sec

Turken hebben te kleine penis voor Facebook

Een merkwaardig verhaal op Facebook. Turkstalige gebruikers van het sociale netwerk kregen tot hun grote verbazing de afgelopen periode een bizarre mededeling op hun beeldscherm. Ze zouden een 'te kleine penis' hebben om een berichtje te verzenden.

Veel Turkse gebruikers van 's werelds populairste forum op internet kregen als zij op de verzendknop wilden drukken bij een privéberichtje, maar niet alles juist hadden ingevuld, de mededeling: "Uw bericht kon niet worden verstuurd omdat u een kleine penis hebt."

Bron en leesmeer

donderdag 29 juli 2010

Geen lingerie meer in etalages

Eigenaars van lingeriewinkels in Gaza hebben van het islamitische Hamas het bevel gekregen om nooit nog 'obsceen geklede' paspoppen in hun etalages te plaatsen.

En geef nu zelf toe, het is toch veel mooier om een echt model in lingerie te bekijken dan een paspop hé, ik zal mijn idee om daar een PABO filiaal te starten meer al laten varen zeker ?!?

Bron en leesmeer

woensdag 28 juli 2010

Tja wie niet ?

Hoofdpijn is erfelijk


Hoofdpijn is erfelijk
Ouders krijgen het van hun kinderen !


Stierengevechten binnenkort verboden in Catalonië

Het parlement van Catalonie heeft vandaag het wetsvoorstel aangenomen dat stierenvechten verbiedt vanaf 2012. Catalonië is daarmee de tweede regio in Spanje die deze gruwelijke traditie verbiedt, op de de Canarische eilanden is het al sinds 1991 verboden. Nu de rest van Spanje nog

Larissa is borsten gsm kwijt

Lingeriemodel en WK-babe Larissa Riquelme is haar beroemde gsm kwijt. Tijdens het grote voetbalfeest in Zuid-Afrika prijkte ze op tal van foto's met haar mobieltje dat veilig opgeborgen zat tussen haar welgevormde borsten.

De Paraguayaanse schone werd in Rio de Janeiro immers op klaarlichte dag overvallen. Naast haar gsm verdween de dief met het paspoort en een digitale camera van La Larissa.

Bron en leesmeer

dinsdag 27 juli 2010

Hatsikidee


Michelle Pfeiffer

Weightwatchers


Slang in wasmachine

Een Britse vrouw schrok zich een floeren aap toen ze een korenslang in haar wasmachine vond. Toen ze nietsvermoedend haar wasmachine opende zag ze de gladde gluiperd liggen boven op haar wasgoed, de dame bleef wel een koele kikker en verwittigde de politie, deze stuurden de dierenbescherming om de propere slang op te halen.

F-18 take-off and Landing

Toppunt van tegenslag

Moslims beboet wegens afhakken koeiekop

In Maleisie zijn twaalf moslims veroordeeld tot een week gevangenisstraf wegens het illegaal demonstreren tegen de bouw van een hindoetempel en het tonen van een afgehakte koeienkop. De twaalf hadden dinsdag bekend schuldig te zijn aan illegale samenscholing.

De mannen hielden vorig jaar augustus met een grote menigte moslims een protestmars naar het kantoor van de premier van de deelstaat Selangor. Zij droegen de afgehakte kop van een koe, een heilig dier voor hindoes, met zich mee.

De twaalf kregen een boete van omgerekend 240 euro. Twee personen die tevens op de koeienkop waren gaan staan kregen daarbovenop 720 euro boete wegens opruiing.

Er volgde geen wereldwijd protest.

Bron: Fok

zondag 25 juli 2010

Vieze Duits filmt in kleedhokje

Een 29-jarige Duitser is vrijdagavond in een zwembad in het Nederlandse Emmen aangehouden omdat hij in het kleedhokje van een vrouw had gefilmd toen zij zich aan het omkleden was.
De 24-jarige vrouw had de Duitser zelf staande gehouden en deed aangifte.
Tegen de viespeuk is proces-verbaal opgemaakt. Zijn camera is in beslag genomen

Soort zoekt soort

Ontslagnemend premier Yves Leterme (CD&V) was zaterdag in de wolken. Bij zijn bezoek aan een landbouwbeurs in Libramont kreeg hij als het ware twee geitjes cadeau.

Bron en leesmeer