zaterdag 17 juli 2010

Champagne opgedoken voor de kust van Finland

Duikers hebben in een scheepswrak voor de kust van Finland, enkele flessen champagne gevonden, die mogelijk dateren van de jaren zeventig van de achttiende eeuw.

Ze dachten zuip is zuip en kraakten er zelf een de drank die ruim voorbij datum was had nog bubbels en had naar verluidt een zoete smaak, met een afdronk van eikenhout en het spul rook naar tabak.

De overschot van de ouwe rommel werd naar specialisten in Frankrijk gestuurd. Vermoedelijk gaat het om champagne van de Veuve Clicquot, een soort die vanaf 1772 gemaakt werd, de rommel zou per fles naar het schijnt per fles 52.000 euro waard zijn.

Geef mij dan maar ne Jupiler

De kracht van het collectief vergeten

Toen ik een uk was, was het heel normaal dat iedere vrouw met een rok tot voorbij de knieën liep, een blote borst was ondenkbaar, tot op 9 oktober 1967 de Nederlandse actrice Phil Bloom haar onbedekte lichaam toonde voor TV kijkend Nederland en Vlaanderen in het VPRO-programma Hoepla.

Van toen af werd het er niet beter op voor de kwezels, voor de jeugd van tegenwoordig echter natuurlijk wel. Meer en meer bloot werd getoond, het werd als het ware een gewoonte. Bloot films en erotische programma's op de buis en zelfs in het staatbeeld, de eerste hotpants, bikini's en zelfs topless, daarna de naaktstranden..

Sjonge sjonge wat werd de wereld bloot, we werden het naakt als het ware gewoon.

Tot we nu 50 jaar later wakker worden en we merken dat je zelfs in een ziekenhuis van Aalst geen borstvoeding mag geven, Dat noemen de flikken obsceen !!!
Een blote tet obsceen, jongens waar is de tijd, het lijkt wel of alle hypocrieten een stille revolutie hebben ingezet.

Is iedereen vergeten dat er een verschil is tussen erotiek en porno, scheert met alle bloot over dezelfde kam?
Ik bedoel maar, we gaan terug naar af, de hypocrieten zijn aan de winnende hand, dames gooi je kleedjes maar alvast weg en schaf een boerka aan, weg met de blote tet boe boe...

Wat mij betreft kunnen ze den boom in, ik zet de strijd wel alleen verder, onze slogan: leve de blote tet !!!

Verdomde hypocrieten, ga maar snel biechten als je dit gelezen hebt.

Leve de tet - weg met de hypocrisie.


vrijdag 16 juli 2010

Dodge Viper

Beauty

Batmobiel in panne

Japan slacht massa haaien af

In Japan slachten ze naast Walvissen en Dolfijnen ook een hoop haaien af. Een fotograaf van de Britse krant Sun kan foto's maken in een haaienvinnensoepfabriek, daar snijden ze de haaien hun vinnen af voor in de soep en gooien de rest van de haai op een hoop om te rotten.

De Britse fotograaf Alex Hofford was geschokt toen hij de visfabriek binnenstapte. "Het was er de hel. Zoveel bloed en dat alleen maar voor de vinnen." Jaarlijks worden er 73 miljoen haaien afgemaakt voor vinnensoep, ze verwerken de vinnen zelfs in snoep voor hun kinderen, de overgezwommen Koreanen*.

Bekijk hier de foto's in de Sun

De oorspronkelijke inwoners van japan werden verdreven door de Yayoi, een bevolkingsgroep uit Korea die op hun beurt verdreven werden door de Chinezen, dit was ongeveer 2.300 jaar geleden
Bronnen:
wikipedia nl
wikipedia eng

donderdag 15 juli 2010

Mozilla sniffer is een dief

De kwaadaardige add-on 'Mozilla Sniffer' heeft ruim een maand in de extensiegalerij van Firefox gestaan. De wachtwoordstelende extensie is circa 1800 maal gedownload voordat Mozilla ingreep.

De 'Mozilla Sniffer' bevat code die in Firefox ingevoerde website-inlogdata verstuurt naar een server op afstand. De extensie is op 6 juni toegevoegd aan de Add-ons-site van Firefox, en op 12 juli door Mozilla op een zwarte lijst gezet.

Mozilla raadt in een blogpost aan om, als je de extensie geïnstalleerd hebt, al je wachtwoorden zo snel mogelijk te wijzigen. Huidige gebruikers van de extensie krijgen een notificatie om de add-on te deïnstalleren.

Leesmeer

435 km per uur - Barabus TKR


De Bugatti Veyron is niet langer de snelste auto ter wereld. Het piepkleine Britse merk Barabus stelt op het salon van Londen zijn TKR voor. Volgens de fabrikant is die dankzij een vermogen van 1.005 pk goed voor een duizelingwekkende top van 434 km/u.

0 tot 100 in 1,67 seconden
Volgens zijn schepper, Anthony Keating, is de Barabus TKR momenteel de snelste auto die op de openbare weg toegelaten wordt. De wagen wordt in Italië geproduceerd. Zowel onderstel als koetswerk zijn geheel uit koolstofvezel vervaardigd. De 1.005 pk vermogen haalt de TKR uit een 6.0 liter twin-turbo V8 van Chevrolet. Barabus geeft graag voor de sprint van 0 tot 100 de ongekende waarde van amper 1,67 seconden op, maar bij andere gelegenheden heet het dan weer "onder de 2 seconden".

Star Wars attack on subway

Politie voor baby die honger heeft

Een arts van het stedelijk ziekenhuis van Aalst heeft woensdag naar de politie gebeld omdat een vrouw haar baby de borst gaf in een wachtzaal.
De dame in kwestie kwam röntgenfoto's laten nemen van haar voet. Haar drie maanden oude baby had echter plots trek.
De bewuste arts reageerde boos. Die vond dat de vrouw naar een afgesloten ruimte moest en schakelde zelfs de politie in.
Vier agenten kwamen ter plaatse en die vertelden de vrouw dat haar gedrag niet gepast was en obsceen. Ze lapte naar verluidt de regels van de openbare zeden aan haar laars.
Bron en leesmeer

Goddesse

Peter van Asbroeck

Of hoe je leven in een flits een andere richting neemt.

Op dinsdag 15 juli 2010 omstreeks 15u stond ik in de file op de Boomsesteenweg, bleek dat iemand een fietser had doodgereden, het eerste dat ik dacht was dat het een geluk was dat ze mijn zoon zijn fiets enkele dagen geleden gepikt hadden.
Later op het nieuws hoorde ik dat Peter van Asbroeck de chauffeur was geweest, een rilling liep over mijn rug, ik was met Peter vA nog een tijdje geleden aan de praat geweest, een rare gast is het en ik weet niet wat ik er van moet denken. Het enige dat ik nu denk is aan die ene flits, KNAL en een hoop levens krijgen een andere wending, het ergste natuurlijk voor de fietser en zijn familie, je vertrekt thuis en komt nooit meer terug, alweer een rilling.
Nu ga ik niet de schuld op de fietser schuiven, zo van hij had maar moeten uitkijken, want dat zou wel kort door de bocht zijn.
Maar ik wil wel een woordje doen voor Peter, ik kom alle dagen voorbij dat kruispunt, en het viel me op dat er zeer regelmatig mensen door het rood reden. En ik bedoel niet tweemaal daags maar ZEER regelmatig !! De oude lichten doen het niet en er staan voorlopige werflichten, waarvan ik moet zeggen dat je driemaal moet kijken om ze te zien staan. Ik dacht elke dag: "Hier gaat nog iets gebeuren", stom dat Peter, die toch wel een BV is, het moest overkomen, was het een OV geweest had zijn naam nooit in de media geweest, dan had er gestaan; "de chauffeur Peter va reed vermoedelijk door het rood" nu stond er Peter Van Asbroeck rijdt fietser dood op A12 - Gva.be

Eyecandy


Blogger op de loop

Nadat ik jaren geblogd had op skynet, ben ik vandaag hier gestart.
De reden: Jarenlang ben ik bezig geweest mijn blog te personaliseren, uren, dagen en weken heb ik beziggeweest de layout op punt te stellen. Alles zag er netjes uit. Alles was perfect.
Toen kwam Skyslet met een nieuw blogplatform.
KNAL, alles weg, al mijn blogs stonden in een standard layout. EENHEIDSWORST !!!
Bedankt Skynet --> Thank you for Nothing. (lelijk woord, zeer lelijk woord)