woensdag 4 augustus 2010

Voetbalbabe Larissa

Bij het laatste nieuws zijn ze blijkbaar niet zo preuts en hypocriet als in de rest van de media / wereld, kijk zelf maar naar deze boeiende reportage over de zeer mooie  Larissa Riquelme, je weet wel die voetbalbabe die haar GSM liet pikken van tussen haar borsten.

Het naaktmodel maakte tijdens het voetbalfeest ophef door de wedstrijden in hoofdstad Asunción ostentatief te volgen, al dan niet met gesponsord mobieltje in de weelderige boezem. 

Bekijk ze hier (bedankt HLN)


Maes contra inbev (grappig)

Deze ochtend voor brouwerij Inbev

dinsdag 3 augustus 2010

Heros of zeros

Onlangs landen er twee vliegtuigen in Engeland.

Het ene toestel vervoerde enkele dik overbetaalde weinig presterende mensen die kloegen dat ze moe waren en hun familie misten na twee weken in een vijf sterren accomodatie.


Het andere toestel vervoerde de kisten van 7 gesneuvelde soldaten die maanden van huis waren geweest en moesten leven in tenten in de woestijn ver weg van hun familie en huis, ze gaven hun leven voor hun land.


Wie zijn de helden ???
De ene verdiende 15.000£ per jaar de anderen verdienden dat per dag.
Steun “help the heroes” zeg het voort.

Zonnestorm kan ons vandaag bereiken

De Aarde kan vanaf vandaag geraakt worden door een zonnestorm, na grote explosies van de zon gedurende het voorbije weekend. Dat zeggen ruimtewetenschappers tegenover New Scientist.

De activiteit werd het voorbije weekend door verschillende satellieten waargenomen, waaronder de nieuwe Solar Dynamics Observatory van de Nasa. Die registreerde schokgolven die vanuit de zon recht richting Aarde de ruimte werden ingestuurd, meldt New Scientist.

Bron en leesmeer

maandag 2 augustus 2010

Kritiek op bierposter met topless vrouwen


Niet iedereen blijkt even gelukkig met een reclameposter van de Oostenrijkse bierbrouwerij Hirter. Op de advertentie staan drie topless vrouwen die verschillende biertjes van het merk vasthouden. De afbeelding zou seksistisch en vrouwonvriendelijk zijn.

De Weense wethouder Sandra Frauenberger zegt behoefte te hebben aan een effectief instrument om reclames met discriminerende beelden van vrouwen en mannen te kunnen verbieden."

We hebben het nog gezegd

Bron en leesmeer

Wielklem op lamborghini


Een Lamborghini Murcielago LP670-4 Super Veloce en een op bestelling gemaakte Koenigsegg CCXR van anderhalf miljoen euro van de eigenaars van Harrods parkeerden voor hun warenhuis en vergaten een ticketje achter de dure voorruit te leggen.

De Londense parkeerwachters verblikten noch verbloosden bij de auto's en beide sportwagens kregen een wielklem. Bovenop de kosten voor het verwijderen van de wielklemmen (negentig euro per auto) betaal je dan honderd euro boete in Londen.

Bron en leesmeer

Maserati Quattroporte


In 2012, dan komt Maserati met een nieuwe Quattroporte. Die grote, sportieve limousine krijgt de zware taak het minstens even goed, liefst nog beter, te doen dan de succesvolle huidige generatie. Zwaar, omdat nu niet alleen potige BMW's, Audi's en Mercedessen aan de klantenbasis liggen te knabbelen, maar omdat ook de Porsche Panamera en Aston Martin Rapide mikken op de kapitaalkrachtige snelle vierdeursliefhebber.

Bron en leesmeer

Priester moedigt aan om te vloeken

Eeuwenlang werd ons wijsgemaakt dat vloeken niet kan, dat is godslastering. Maar een Britse priester denkt daar duidelijk anders over. Hij roept zijn parochianen op om af en toe eens een grote ‘godverdomme’ te roepen want, zo beweert hij, ‘Jezus deed dat ook’. Wie zijn benieuwd naar de volgende preek van de man.

Wat zou Jezus dan gevloekt hebben, 'Paverdomme'??

Bron en leesmeer

zondag 1 augustus 2010

Zweudse politie krijgt de vinger

Duitse politie (filmke)

Porsche Panamera


Er komen twee nieuwe basisversies van de Porsche Panamera. Die krijgen, in vergelijking met de eerder gelanceerde versie, een lichtere motor.

Beide versies worden namelijk uitgerust met een 3.6 liter V6-krachtbron. Die levert 300 pk en heeft een maximaal koppel van 400 Nm.

De standaardversie gebruikt achterwielaandrijving, het tweede model, 'Panamera 4' genaamd, is vierwielaangedreven.

Bron en leesmeer